Victoire tangentielle à l'exterieur

Benfica a gagné le match et a dépassé FC Vizela

2024/02/08 23:45

Benfica a triumphé face à FC Vizela dans une victoire tangentielle, le jeudi, 1x2, lors d'un match de la au quart de finale du Coupe du Portugal.

Le premier but du match a été fait par Arthur Cabral au passage de la 33ème minute, par une frappe du pied droit. Ça fait 3 matches consécutifs que Arthur Cabral fait de buts.

Lorsque l'horloge a atteint la minute 65, Benfica a augmenté l'avantage avec le but de João Mário. Sava Petrov a fermé le score au passage de la 68ème minute par une frappe du pied gauche à l'intérieur de la surface.

Avec cette victoire, Benfica élimine FC Vizela de la compétition.

FC VIZELA
BENFICA

2024-02-09 02h10m par mpetitballond
As a Benfica fan, I am feeling frustrated with this win against FC Vizela. Yes, it's great to advance in the Coupe du Portugal, but only scoring 1x2 and not dominating the match until the 68th minute is not satisfying. Come on Benfica, we need to step up our game!
2024-02-09 01h39m par mmoreau
As a diehard Benfica fan, I have to say this was an unconvincing win. Yes, we got the victory, but it was a close one against a lower division team. Our star striker Arthur Cabral did score again, which is great to see, but we need to be more dominant against smaller teams like FC Vizela. Hopefully, we can step up our game in the next round of the Coupe du Portugal.
2024-02-09 01h33m par rblanchard
Wow, what a game for Benfica! They really showed their gratitude on the field with a 3-0 victory over FC Vizela. The first goal from Arthur Cabral was impressive, and it's great to see him scoring in three consecutive matches. João Mário's goal at the 65th minute only added to their lead, and Sava Petrov sealed the deal with a left footed strike at the 68th minute. Congrats to Benfica
2024-02-09 00h52m par frenaud_ast
Great win for Benfica! Solid performance against FC Vizela in the Portuguese Cup quarterfinals. Arthur Cabral scoring for the 3rd consecutive game - what a hot streak! Joao Mario and Sava Petrov also with impressive goals.
2024-02-09 00h11m par adubois56
En tant que fan de Benfica, je suis déçu par la performance de mon équipe lors de ce match. On a gagné, mais seulement avec une petite marge de 1x2 et face à une équipe moins forte que nous. On doit montrer plus de détermination et de qualité de jeu si on veut vraiment triompher dans cette compétition.
U jeudi, 08 février 2024 - 21:45